DANAS JE 11.11.: Znate li šta sve donosi ovaj magičan datum? - Volim Podgoricu

DANAS JE 11.11.: Znate li šta sve donosi ovaj magičan datum?

Dan 11. novembar ima posebnu numerološku važnost te se vjeruje da je dan sreće i novih početaka. Naime, zahvaljujući moćnoj numerologiji 11. 11. današnji se dan smatra jednim od najsrećnijih dana u godini.

Na ovaj snažan dan imamo mogućnost duhovnog buđenja i razumijevanja svrhe. Ovaj datum ima brojčani kod 1111, koji je broj moći u astrologiji. Ako postoji nešto što želite manifestovati, ovo je dan da odredite svoje namjere. Takođe, ovo je izuzetno snažan dan za otvaranje srca i jačanje energije srčane čakre.

Šta donosi datum 11. 11.

Jedanaesti novembar je moćno vrijeme da promijenite svoj život, postavite namjere ili dublje kopate kako biste otkrili istinu. Nova buđenja, nove informacije i novi nivoi prosvjetljenja – sve je to moguće na ovaj dan.

Evo kako ga najbolje iskoristiti

Moć broja 1

Broj 11 u numerologiji se smatra ”glavnim brojem” i predstavlja rast, razvoj, inspiraciju i duhovno prosvjetljenje. Dakle, dvostruki udar energije – 11/11 – stvara moćnu priliku da stupite u kontakt sa svojim višim ja i jasnije zamislite svoje ciljeve.

Budući da je 11 broj ”novih početaka”, pretpostavlja se da kad god vidite 11, 111 ili 1111 na satu, to predstavlja priliku za filozofsku manifestaciju. Vjeruje se da svemir stvara iznimno moćan trenutak u kojem će se vaše namjere očitovati u velikoj brzini i učinkovitosti kakvu dosad niste doživjeli.

Snaga broja 11/11 označava novi početak i duboku transformaciju čovječanstva. Broj jedan uvijek govori o novim, svježim počecima, a kada dolaze zajedno, njihova energija se povećava — što 11. novembar čini idealnim danom za snažnu manifestaciju.

Kako maksimalno iskoristiti 11. novembar

Na dan 11. novembar je idealno da se povežete sa svojim duhovnim svijetom i prilika da istražite nepoznato. Takođe, 11. novembar nudi ulazak u drugu dimenziju, novu zemlju, mjesto s novim počecima. Takođe može ponuditi nove izazove i ostvarenje čuda.

Dakle, počnite razmišljati veliko, postavite sebi konkretne ciljeve i zapitajte se šta želite i zašto to želite, piše body+soul.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com