DETALJI KOJE NISTE ZNALI: Evo šta se krije iza razvoda Emine Jahović - Volim Podgoricu

DETALJI KOJE NISTE ZNALI: Evo šta se krije iza razvoda Emine Jahović

Pjevačica Emina Jahović na korak je do zvaničnog razvoda od supruga Mustafe Sandala, ali, prema riječima njihovih prijatelja, teško da će ikada do toga formalno doći jer im to finanskijski ne odgovara. Nesuglasice koje među njima traju posljednje dvije godine, a intenzivirale su se posljednjih nekoliko mjeseci, dovele su do sve češće razdvojenosti, ali u javnosti su njih dvoje i dalje glumili srećan par.

Kako piše Puls, jedan od glavnih razloga zašto Emina i Mustafa moraju da glume idealan par i kada su rastavljeni jeste taj što turski pjevač tamo važi za idealnog porodičnog muškarca.

“Mustafa u Turskoj ima dobar imidž porodičnog i poštenog čovjeka, što mu na godišnjem nivou donosi ogromne sume novca jer ga angažuju za reklame najjačih kompanija. Ukoliko bi se njegova slika u javnosti pokvarila, on više ne bi bio poželjan kao zaštitno lice brendova koji ga finansijski održavaju. To bi u velikoj mjeri uništilo njegovu karijeru pjevača i producenta jer bi ga tamošnji fanovi prezreli, a to bi opet uticalo na priliv novca na njegove račune”, kaže izvor blizak paru i dodaje:

“Ni Emini ne odgovara da ovaj razvod dobije epilog na sudu jer je pored srpskog tržišta planirala da osvoji i tursko, a na kojem ne bi imala šanse kao bivša supruga Mustafe Sandala. Sa druge strane, njihovi sinovi Jaman i Javuz navikli su na komfor koji im je Mustafa priuštio, a kojeg bi morali da se odreknu ukoliko bi njegov posao trpio.

Mustafa se u septembru na svadbi dobrog prijatelja pojavio sam i to je bila prva inicijalna kapisla da njihovi najbliži prijatelji pomisle da nešto nije u redu. Kako je već sve bilo jasno, Sandal je priznao da postoje razmirice u njihovom odnosu, a Emina se još prije toga povjerila svojim prijateljima. Međutim, kako je njihov brak uslov za njihovu finansijsku stabilnost, pitanje je da li će ikada formalno doći do razvoda”, kaže izvor.

Kako se pisalo, njihovu porodičnu vilu u Istanbulu prvi je nakon svađe napustio Mustafa, a kada su pokušali da izglade odnos i u tome nisu uspjeli, Emina je spakovala kofere i otputovala sa sinovima na zimovanje. Porodične fotografije kačila je svakodnevno, a nakon povratka u Tursku odmah je nastavila putovanje u Pariz i to sama. Neposredno prije toga posjetila je Marijanu Mateus u Londonu pa su ova djevojačka putovanja još više podgrijala čaršijske priče o razvodu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com