DNEVNI HOROSKOP ZA 16. JUL: Lavovi u brigama, dok su Ovnovi okrenuti porodici - Volim Podgoricu

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. JUL: Lavovi u brigama, dok su Ovnovi okrenuti porodici

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za danas

Ovan

Usmjereni ste na svoj dom i porodično okruženje. Odatle crpite snagu i energiju za sledeću radnu sedmicu. Uživaćete u ispunjenom danu, a kasni popodnevni i večernji sati vam donose mogućnost susreta sa voljenom osobom ili nekim ko vam je zanimljiv.

Bik

Smatrate da možete da date sebi oduška pa ćete tražiti društvo ili prijatelja ili emotivnog partnera. U toku večeri sa ovim drugim može doći do varnica zbog treće osobe koja se nameće svojim ponašanjem. Optuživaćete partnera za flertovanje.

Blizanac

Vrijeme je da se tokom ovog dana više opuštite. Nemojte razmišljati o obavezama koje vas čekaju, ostavite ih za narednu sedmicu. Sa voljenom osobom, prijateljem ili članovima porodice organizujte neko zajedničko okupljanje i provedite se.

Rak

Dan rasterećenja, dan nekih mirnih dešavanja, kada se osjećate spokojno i sigurno. Ovo je odlično vrijeme da se provedu neki lijepi trenuci sa dragim ljudima, simpatijom, voljenom osobom. Ne dozvolite da vam bilo ko pokvari raspoloženje.

Lav

Dan kada vi možete više da se posvetite sebi. Problem je samo u tome što ste se u potpunosti iscrpjeli i što vjerovatno nećete moći da odgovorite na neke zanimljive pozive i predloge za druženje, izlazak. Trenutno samo želite da se smirite, opuštite.

Djevica

Dan kada utjehu i rasterećenje tražite u svakodnevnim obavezama oko kuće ili u porodičnom okruženju. Ovo je trenutno vaše mjesto napajanja pozitivnom energijom i sa zadovoljstvom ćete se prepuštiti ljudima koje volite i sa kojima se osećate sigurno i zaštićeno.

Vaga

Danas ste riješili da se rasteretite i sve probleme ostavite iza sebe. Postoje sitnije obaveze koje ste obećali svojim ukućanima i danas ćete se posvetiti tome. Ako izađete u večernjim satima, zagarantovan vam je dobar provod.

Škorpija

Ako ste ikako u prilici izađite van grada, negdje blizu vode…ili makar idite na zatvoreni bazen, na đakuzi tretman…ili sjedite u kafiću blizu fontane. Potrebno je da budete blizu vode da biste sve negativnosti “sprali” sa sebe.

Strijelac

Mjesec je danas u vašem polju strasti, kriza, pa očekujte u prijepodnevnim satima uzburkanost u mislima. Moguće je da će se ovo najviše okrenuti na kontakt sa voljenom osobom, simpatijom ili djecom ukoliko ste roditelj. Nemojte biti tvrdoglavi u nekim situacijama.

Jarac

Naglašeno polje partnerstava donosi vam veliku potrebu da neke stvari u odnosu sa voljenom osobom raščistite. Nemojte pretjerivati sa zahtjevima. Oni sa kojima danas dolazite u kontakt vjerovatno će vas nervirati više nego inače.

Vodolija

Nemojte dozvoliti da vam razmišljanje o poslovnim obavezama utiče na raspoloženje, ionako danas ne možete uraditi ništa povodom toga. Sjutra je novi poslovni dan, a danas je vrijeme samo za vas i za ljude koje volite.

Riba

Ako danas upadnete u razmišljanja o tome šta budućnost donosi, samo ćete pokvariti raspoloženje. Pokušajte da misli zaokupirate nekom ljepšom stranom života. Nije vrijeme za crne misli, već da sa voljenom osobom zaboravite na sve.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com