Dobio džekpot na lutriji i sada je bogatiji od Adel - Volim Podgoricu

Dobio džekpot na lutriji i sada je bogatiji od Adel

Vlasnik džekpota od 171 miliona funti sa izvlačenja lutrije „Juromilions“ u Britaniji, javio se da preuzme nagradu.

Iznos osvojen na lutriji veći od 170 miliona funti čini srećnog dobitnika trećim najvećim dobitnikom Nacionalne lutrije svih vremena i trenutno bogatijim od pjevača Harija Stajlsa, koji vrijedi oko 100 miliona funti, ili na primjer Adel, čija je vrijednost procijenjena na 150 miliona funti, prenosi Gardijan.

Endi Karter iz Kamelota, viši savjetnik pobjednika u Nacionalnoj lutriji, rekao je: „Oduševljeni smo što smo dobili zahtjev za treću najveću pobjedu u istoriji i radujemo se što ćemo podržati vlasnika tiketa i pomoći im da počnu da uživa u svojoj nagradi koja zaista mijenja život”.

Nakon što se loz potvrdi i iznos novca isplati, dobitnik će odlučiti da li će izaći u javnost ili ne.

Ovo je šesti „Juromilions” džekpot osvojen u Velikoj Britaniji ove godine. Najveći dobitak iznosio je 195 miliona funti 19. jula, a suma je zatražena već dan poslije izvlačenja. Pobjednik je odlučio da ostane anoniman.

Dana 10. maja, par iz Glosteršira Džo i Džes Tvejt osvojili su 184 miliona funti.

Ostale pobjede uključuju 110 miliona funti 2. septembra; džekpot od 109 miliona funti 4. februara i 54 miliona funti 10. juna. Svi ovi vlasnici ulaznica su odlučili da ostanu anonimni.

Izvlačenje „Juromilionsa” održava se dva puta nedeljno, utorkom i petkom, i igra se u devet evropskih zemalja. Do sada je 15 britanskih igrača osvojilo džekpot veći od 100 miliona funti.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com