DOĐU ŽENE I ŽALE SE DA IH MUŽ VARA, JA IM KAŽEM “PA, DOTJERAJ SE MALO, SESTRO”: Iguman Arsenije potkačio i žene i muškarce

Igiman Arsenije u svom izlaganju o braku nije poštedio ni žene ni muškarce. A evo šta zamjera i jednima i drugima!

Iguman Arsenije govorio je o prevarama u braku, pa podsjetio na stvar kojoj su skloni i muškarci i žene – da se nakon zabavljanja zapuste.

Iguman manastira Svetog Petra i Pavla kod Mionice Arsenije Jovanović poznat je po tome što duhovnu propovijed drži na veoma specifičan, interesantan način. Ovog puta govorio je o prevarama u braku, do kojih, kako smatra, dolazi zbog toga što se i muškarci i žene zapuste kada prođe period zabavljanja.

“Treba uijvek brinuti o svom izgledu da biste mu ili joj bili lijepi i privlačni, a ne samo za vrijeme upoznavanja i zabavljanja. Znate, vrlo često smo super i dotjerujemo se dok se zabavljamo, a posle toga ’aj, zdravo’! On više ne obraća pažnju na sebe, ona se ugojila, raščupana… On pustio stomak, smrde mu noge, podriguje… do mnogo gorih stvari”, rekao je iguman Arsenije.

Njegova besjeda zabavila je i nasmijejala vjernike, a onda je nastavio:

“Moramo da vodimo računa da smo uvijek privlačni. Meni dođu žene pa kažu: ‘Vara me muž’. Ja joj kažem: ‘Pa, dotjeraj se malo, sestro. Budimo privlačni…”, poručio je.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com