HIT IZJAVA ANDRIJE MILOŠEVIĆA: „Kako mi je Lepa Brena izliječila čmičak u avionu“ - Volim Podgoricu

HIT IZJAVA ANDRIJE MILOŠEVIĆA: „Kako mi je Lepa Brena izliječila čmičak u avionu“

Andrija Milošević ljeto je iskoristio maksimalno u svoju korist.

Kako glumac kaže, više je odmarao sa porodicom nego što je radio.

„Mora da se odmara, nema priče! Jedan je život i taj život zahtjeva da ga živite. Kad živite život uglavnom se ostvaruje u odmoru. Odmor je najvažnija stvar. Morate se odmarati da bi mogli da radite. Eto, ja sam se previše odmarao pa sam dobio čmičak. Da ste došli tri, četiri dana ranije vidjeli bi ste ga u punoj snazi kao jednu nevjerovatnu kuglu na glavi“, započeo je glumac zanimljivu priču u emisiji „Una, due, tre“ i otkrio ko mu je pomogao u problemu.

„Brena mi je u avionu liječila čmičak i od tada mi je bolje. Intezivno je gledala u njega“, našalio se on.

Priznao je da sada više voli Lepu Brenu, iako je oduvijek poštovao njen lik i djelo.

„Brena je jedna od najvećih, ako nije i najveća zvijezda. Šta je u životu sve ostvarila, mi ne možemo da zamislimo danas. Taj nivo kao sve svjetske zvijezde što imaju te turneje, helikopteri, ludilo, pompa, tri filma koja je snimala iza čega stoji apsolutno jedna država koja je potražila spasenje umjetnicima, i nju su tražili da ona bude simbol mira u tom momentu. Nije to džaba. Ona je stvarno fantastična. Možda bi trebalo nju zvati da malo priča o svemu“, pohvalio je Andrija.

S druge strane, uživa u očinstvu i ne plaši se starenja, pa je naglasio da nema ništa protiv estetskih korekcija i da će se podvrgnuti ukoliko bude bilo potrebe.

„Meni je takav posao. Sad, ako budem nešto smježuran moraću da se popravljam zbog posla. Mislim, jedna je stvar da vi nešto popravite kod sebe ako imate neki fizički problem. Ali sad da kažem pošast prelijepotizma kao takvog gdje svi ljudi žele da izgledaju isto je trend vremena. Ne možete ljudima to zabraniti, ali da li je potrebno, to je sad pitanje“, ispričao je Andrija Milošević.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com