POČEO NAJOPASNIJI ASTROLOŠKI PERIOD U OKTOBRU: Sa sobom donosi neobična i mistična dešavanja - Volim Podgoricu

POČEO NAJOPASNIJI ASTROLOŠKI PERIOD U OKTOBRU: Sa sobom donosi neobična i mistična dešavanja

Jedan horoskopski znak će uspjeti da okrene sve u svoju korist.

Najopasniji period počeo je 14. oktobra i završava se 28. u mjesecu. Astrolozi upozoravaju na koridor jesenjeg pomračenja koji će nam donijeti neobična, mistična i ne tako lijepa dešavanja. Obavljanje važnih događaja treba odložiti, a naročito donošenje bitnih odluka. Ipak, astrolozi kažu da će samo jedan znak horoskopa imati sreće. Uspjeće da okrene sve u svoju korist.

Riječ je o osobama koje su rođene u znaku Bika. Za razliku od ostalih, ovo će biti trenutak u kom ćete moći da ostvarite svoj cilj. To znači da ćete napraviti uspjeh na svim poljima, a biće lijepih iznenađenja kada je ljubav u pitanju. Zvijezde vas savjetuju da samo jedno preskočite – ozbiljne razgovore sa partnerom. Naglašene emocije mogu da vas dovedu do ozbiljnog sukoba. Izbjegavajte da dokažete da ste u pravu.

Ako ste se prethodno posvađali sa voljenom osobom i niste u najboljim odnosima, imaćete priliku da sve promijenite. Vaša veza će biti na važnom testu. Sudbina će vam pružiti priliku da se isprave greške iz prošlosti. Takođe, ovo će biti dani kada će vam se dogoditi nešto što ni u najluđim snovima ne biste mogli da zamislite.

Savjet za ostale znake horoskopa

Otklonite negativne misli i fokusirajte se na pozitivno. Ukoliko se konstantno osvrćete na ono što vam ne ide u prilog, do kraja mjeseca važiće parola “povuci – potegni”. Ne plašite se promjena. Naprotiv, prihvatite ih hrabro.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com