Jedna navika promijenila joj je život: Pjevačica smršala 70 kilograma, bila na ivici da oslijepi zbog visokog šećera - Volim Podgoricu

Jedna navika promijenila joj je život: Pjevačica smršala 70 kilograma, bila na ivici da oslijepi zbog visokog šećera

Pjevačica Bojana Stamenov uspela je da smrša čak 70 kilograma, a kako je istakla, njen najveći problem bila je neredovna ishrana.

Pjevačica Bojana Stamenov uspela je da smrša čak 70 kilograma, a kako je istakla, njen najveći problem bila je neredovna ishrana.

Bojana je otkrila da se zbog viška kilograma susrela sa brojnim zdravstvenim problemima, a kada je došla u situaciju da zbog problema sa šećerom gubi vid, odlučila je da promjeni život iz korijena.

– Ako sada vratim film unazad zbog nastupa i koncerata nisam redovno jela. Često sam veći dio dana provodila u kolima, na nogama, na probi i onda kada zasjednem da jedem to budu obilne porcije. I tu je bio jedan od problema. Neredovni obroci i vrsta hrane koju sam jela su bili najveći problemi. Razmišljala sam ko će da nosi svu tu hranu, činijice itd, ali se ispostavilo da kad se hoće, sve se može – rekla je pjevačica, prenosi Blic.

– Jula 2020. imala sam veliki zdravstveni problem. Šećer mi je bio 27.7 i ja sam primjetila da ne vidim. Do tada nikad nisam imala vidne probleme, bila sam jedna zdrava debelica i uvijek je to bilo na granici insulinske rezistencije. Ja sam 2007. odstranila žučnu kesu i tada su mi rekli da moram da vodim računa šta jedem, jer sam potencijalni dijabetičar – iskreno je rekla Bojana.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com