Kako da SAČUVATE BRONZANI TEN nakon dolaska sa odmora

Bili ste na moru i svaki dan ste se “čvarili” na suncu od 9 do 20 časova, pa vam je sada žao da tako dobru boju koju ste dobili takvim trudom, izgubite. Nudimo vam nekoliko trikova kako da sačuvate svoj bronzani ten i u kasnu jesen.

Prvenstveno je važno da PIJETE VODU, jer kako se koža isušuje iznutra tako se ranije gubi boja. Trudite se da vam koža ostane hidrirana.

S druge strane, RADITE PILINGE jednom u dvije nedelje. Dosta izumrlih ćelija se nalazi na našem gornjem dijelu kože, a kako biste ih uklonili piling je idealan. On će omogućiti vašem tamnom tenu da dođe do izražaja.

MAŽITE MLIJEKO ZA TIJELO jer, osim što njegujete kožu iznutra, njegujte je i spolja. Ne morate ga nanositi posle svakog tuširanja, već dva do tri puta nedjeljno.

Jedite najviše ćuretinu, bjelance, sir, losos, soju, bademe i avokado jer su bogati tirozinom, sastojkom koji je neophodan za proizvodnju melanina, koji je zaslužan za naš bronzani ten.

Nije na odmet i da umjesto gela za tuširanje, koristite ulje koje će ujedno očistiti ali i više njegovati kožu, od gela.

(Srbija danas)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com