Ovi znakovi izbjegavaju vezu, a evo i zašto

Kada sa nekim započinjete vezu preuzimate rizik da na kraju ostanete povrijeđeni. Upravo toga se boje određeni horoskopski znakovi koji daju sve od sebe da se ne prepuste osjećajima i ne vežu za druge.

Ovi horoskopski znakovi bježe od veze glavom bez obzira.

1. Vodolija

Vodolije su stručne u držanju emotivnog razmaka. Što se manje vežu, manje su šanse da budu povrijeđeni. Oni uživaju u društvu ljudi, ali drže sigurno odstojanje. U većini slučajeva djeluju indiferentno, ali je to samo maska kojom se štite.

2. Strijelac

Strijelac želi da stvari budu lake i jednostavne. Pripadnici ovog znaka bili su povrijeđeni puno puta i ne žele da opet prolaze kroz to. Da bi izbjegli vezu, Strijelci često mijenjaju stvari, najčešće svoju lokaciju. Ako znate da uskoro odlazite, lakše vam je da se suzdržite od veze. Problem je u tome što Strijelci nisu indiferentni – njima je zapravo jako stalo, ali im je lakše da ignorišu emocije i nastave dalje.

3. Djevica

Za Djevice je emotivno uzdržavanje zapravo mehanizam odbrane. Ako im nije stalo, manja je šansa da će biti povrijeđene. One će biti iskrene i otvoreno će vam reći da trenutno nisu spremne za vezu, ali da će u budućnosti možda biti. Pripadnici ovog znaka neće da uljepšavaju stvarnost niti da vam daju lažnu nadu.

4. Vaga

Vage se boje bilo kakvog emotivnog bola i patnje pa će da održavaju površan odnos, bez dubokih emocija. One ne žele nevolju, ne žele nikog da iznerviraju ni ikome da slome srce. One će radije biti na odstojanju i sigurne nego da rizikuju da osjete ljubav jer te osjećaje povezuju s patnjom pa će se kriti iza svog debelog zida.

5. Blizanci

Kada se emotivno vežete, počinje vam biti stalo, a ako to ne završi dobro, vi ne možete da ignorišete svoje emocije. Zbog tog bola koji su ranije preživeli, Blizanci najčešće izbjegavaju vezu pa ignorišu vlastite osjećaje i čekaju da oni nestanu. Ako osjete da je neko previše zainteresovan za njih, a Blizanci nisu sigurni u tu osobu, spremni su da okončaju vezu prije nego što ona i počne, samo zbog straha od toga da će da budu povrijeđeni, piše Your Tango.

6. Ovan

Ovnovi izbjegavaju vezu skrećući sebi pažnju i ispunjavajući svoj raspored jer ne mogu da budu povrijeđeni ako nemaju vremena da se posvete nekome. Oni su previše zauzeti da bi se brinuli jedni za druge, ali to im ne polazi uvijek za rukom. Ovnovi i dalje imaju onih nekoliko minuta kada ostanu sami sa svojim mislima i razmišljaju o onome što su preživjeli zbog ljubavi, zaboravljajući na pozitivne strane i lijepe emocije.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com