PRIJI “ZATVORILI VRATA” U ZADRU: Gradonačelnik nije dozvolio da održi koncert - Volim Podgoricu

PRIJI “ZATVORILI VRATA” U ZADRU: Gradonačelnik nije dozvolio da održi koncert

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio organiziranje koncerta srbijanske pjevačice Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u tom gradu.

Koncert je, kako doznaje Index, trebalo da se održi u maju u dvorani “Krešimir Ćosić”, ali je Dukić izričito odbio da u gradu pjeva srbijanska zvijezda pa koncert nije zakazan ni najavljen.

Izvor kaže da je Dukić odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da “nema slobodnih termina” u spomenutoj dvorani.

Gradonačelnik Zadra nije odgovorio na upite Indexa, a nisu se javili ni iz uprave dvorane. Nemaju komentara ni s radija Extra FM, koji je organizator koncerta.

O koncertu Aleksandre Prijović u Zadru počelo se govoriti krajem prošle godine, nakon što je pjevačica zakazala i napunila pet zagrebačkih Arena. Zadarski list tada je pisao da postoji interes za koncert ove pjevačice te da se održavanje planira u 2024. godini.

Prijović je rasprodala tri Zetre, pet zagrebačkih arena i pet koncerata u Osijeku koji će se održati 13, 14, 15. 17. i 18. februara.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com