RETROGRADNI MERKUR: Astrolozi kažu da će do 20. februara svi proći kroz ove RUŽNE situacije

Merkur je retrogradan već dvije nedjelje, a 20. februara će tome doći kraj i konačno ćemo moći da odahnemo. Međutim, do tada, upozoravaju astrolozi, nema opuštanja, jer slijede ove stvari.

Kada je planeta najbliža Suncu u retrogradaciji, posebno u vazdušnom znaku poput Vodolije, ljudi su manje praktični i realni nego inače. Zanimaju vas zato u ovo vrijeme brojne potpuno nepovezane teme, a nemate strpljenja niti koncentracije da se makar jednoj posvetite do kraja.

Takođe, spremite se i na brojne nesporazume i propale planove i dogovore zbog pretrpanog rasporeda ili zbog nejasnoća u komunikaciji. Šum u komunikacionom kanalu je u ovom razdoblju očekivan, a očekivane su pogrešno upućene, pogrešno shvaćene i izgubljene poruke. Tako vam se može desiti da na sastanak odete u pet i čekate uzaludno jer je sastanak bio dogovoren u sedam.

U toku retrogradnog Merkura standarni su problemi poput nezgoda sa rezervacijama, stalnim upadanjem u saobraćajne gužve ili potraga za mjestom za parkiranje koga prosto nema. Kvarovi na prevoznim sredsvima i uopšte bijeloj tehnici su takođe redovni, uvijek u najgorem trenutku, i po pravilu majstor će baš tada biti zauzet a rezervne djelove biće nemoguće naći.

Što se emotivnog života tiče, neko skoro zaboravljen mogao bi ponovo da vam se vrati u život ili u najmanju ruku ponovo postane predmet vaših razmišljanja. Očekujte da zato sate provodite na društvenim mrežama, u potrazi za njihovim profilima. A i ukoliko dođe do susreta, ne mora da znači da će iz toga izaći bilo šta značajno – vjerovatno je to samo jedan od Merkurovih hirova.

Nakon što 20. februara krene naprijed, Merkur će biti u Vodoliji do 15. marta, a onda ulazi u Ribe.

 

blic.žena

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button