Sat Jelene Đoković košta 50.000 eura, pratioci na društvenim mrežama podijeljeni

Jelena Đoković je poznata po tome što promoviše skromnost u svemu i često se fotografiše bez šminke, ali cio svijet prati svaki detalj na njoj, a naročito nakit.

Supruga najboljeg tenisera planete nikada se nije razmetala skupocenom garderobom, pa joj se čak zamjeralo na pretjeranoj jednostavnosti. Ipak, jedan detalj privukao je posebnu pažnju.

Kada su modni dodaci u pitanju, na Jeleni se uglavnom mogu vidjeti najobičnije drvene narukvice, ne skuplje od nekoliko eura.

Međutim, supruga Novaka Đokovića u svojoj kolekciji asesoara ima i komade koji vrede čitavo bogatstvo, a među njima se posebno ističe ručni sat luksuznog švajcarskog brenda „Audemars Piget“, vrijedan gotovo 50.000 eura.

Riječ je o modelu sa kućištem i okvirom od 18-karatnog roze zlata, sa 32 brušena dijamanta i posrebrenim brojčanikom sa čuvenim uzorkom „Mega Tapiseri“.

Sat Jelene Đoković je, očekivano, podijelio njene pratioce na „Instagramu“ ‒ jedni je kritikuju zbog skupocjenog komada koji se kosi sa stavovima koje promoviše, dok je drugi brane smatrajući da u tome nema ničeg lošeg ako tako nešto sebi može da priušti.

Nije ovo prvi put da se diže “prašina” zbog njenog sata. Dogodilo se to još prije nekoliko godina kad se sa luksuznim časovnikom pojavila na turniru US Open, ali mediji se vraćaju na tu temu svakih nekoliko mjeseci.

Nije baš sasvim jasno zašto – naravno da kupovina ovakvog sata ne bi bila veliki trošak za budžet Đokovića. Uz to, treba znati da je Novak bio zaštitno lice baš ovog švajcarskog proizvođača luksuznih satova te  je moguće da je Jelenin sat samo dio poslovnog dogovora. Na kraju, ona je uvijek isticala da je Novak za nju inspiracija, ništa čudno da imaju i satove iste marke.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com