Šetogodišnja jutjuberka zarađuje MILIONE, kupila vilu od 8 miliona dolara (VIDEO)

Šestogodišnja južnokorejska zvijezda Jutjuba Boram, koja ima 30 miliona pratilaca, kupila je nekretninu u elitnom predgrađu Seula i to u vrijednosti od osam miliona dolara.

Boram ima dva Jutjub kanala na koja kači svoj sadržaj, kanal posvećen igračkama sa 13,6 miliona i video blog sa 17,6 miliona pratilaca.

U jednom od svojih najpopularnijih klipova, koji je privukao više od 376 miliona pregleda, Boram je napravila nudle koristeći igračku plastičnu kuhinju i potom ih entuzijastično “pojela” pred kamerom.

Međutim, pojedine njene objave izazvale su kritike u Južnoj Koreji zbog vrijednosti koje promoviše, pa su se neki građani Južne Koreje 2017. godine požalili nevladinoj organizaciji Save the children, strahujući da bi neki njeni klipovi mogli negativno da utiču na maloljetnike.

Posebno su bili zabrinuti zbog klipova na kojima Boram krade novčanik od svog tate i na kojima izgleda kao da vozi auto po putu.

Save the children je prijavio te snimke policiji, poslije čega su klipovi uklonjeni.

Prema Forbsovoj listi, među djecom zvijezdama Jutjuba najviše je protekle godine zaradio sedmogodišnji Rijan Kadži, sa zaradom od 22 miliona dolara zahvaljujući svom kanalu i pratiocima, kojih ima 20,8 miliona.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button