Medvjed koji je progutao kesu kokaina od 30 kila, po ovom događaju snimljen je film (VIDEO)

Film „Kokainski medvjed“ prvi put je najavljen u proleće ove godine, a zasnovan je na istinitoj priči o crnom medvjedu koji je 1985. godine naišao na kesu sa 30 kilograma kokaina i progutao je.

Zalutala torba, vrijedna 15 miliona dolara, završila je u njegovim šapama u sjevernoj Džordžiji nakon što ju je iz aviona bacio osuđeni krijumčar droge.

U trejleru koji je upravo objavljen, već iz prvih kadrova je jasno da životinja nije sva svoja – prikazana je sa izbezumljena kako reži, prevrće se na leđa, ludo juri duž puta ili se divi leptirima.

Uloge su Keri Rasel, O’Ši Džekson mlađi, Džesi Tajler Ferguson i drugi, dok bi ovo trebalo da bude i posljednji film u kome se pojavljuje pokojni glumac Rej Liota.

Nažalost, za one koji se pitaju kako je medvjed završio u stvarnom životu, vijest nije lijepa. Životinja je uginula, a medicinski vještak je utvrdio da je medvjed patio od krvarenja u mozgu, otkazivanja bubrega, srca i pluća, što je značilo da je mnogo patio.

Ipak, sudeći po riječima rediteljke Elizabet Benks, njen film bi trebalo da bude prilika za one koji žele da se dobro provedu, ali sa dozom straha. Kako je istakla, inspiraciju je crpila iz horor klasika „Čeljusti“, a sudeći po reakcijama gledalaca, mnogi jedva čekaju da ga pogledaju.

Premijera filma najavljena je za kraj februara 2023. godine.

 

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com