OGLASIO SE REDITELJ KOJEG JE BOLDVIN RANIO: Evo šta je on rekao o tragediji

Filmski režiser Džoel Souza koga je u nesrećnom slučaju na setu upucao holivudski glumac Alek Boldvin rekao je da je jako potrešen zbog smrti svoje koleginice, snimateljke Haline Hačins koju je Boldvin usmrtio.

Souza je pogođen u rame kada je Boldvin na setu pucao dok je glumio, piše Rojters, prenosi BBC.

Jako sam potrešen gubitkom moje prijateljice i koleginice Haline. Bila je ljubazna, živahna, nevjerovatno talentovana, borila se za svaki centimetar i uvijek me je gurala da budem bolji – rekao je Souza.

Hitac je pogodio snimateljku Haline Hačins u grudi, saopštila je kancelarija šerifa okruga Santa Fe, a ona je umrla od zadobijenih rana na licu mjesta, dok je Souza koji je stajao iza nje bio prebačen u bolnicu iz koje je kasnije pušten.

Souza nije iznio detalje o nesreći i svojim povredama, ali je rekao da je zahvalan zbog izliva ljubavi koji je dobio od filmske zajednice i ljudi iz Santa Fea, kao i stotinama stranaca.

U petak je sudija Santa Fea odobrio nalog šerifovoj kancelariji za zaplijenu vatrenog oružja, odjeće, kamere, video kaseta i municije sa ranča Bonanza Krik u blizini Santa Fea, gdje je Boldvin snimao niskobudžetni film “Rust”.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com