Seve trudna sa Kebinim malim?

Ljubav Severine Vučković i mlađanog Igora Kojića iz dana u dan sve više intrigira javnost, pogotovo što su svi očekivali da njihova strastvena ljubav bude kratkog daha. Tako je Seve odlučila da sina Dragana Kojića Kebe više ne krije i povela ga na glamuroznu proslavu jednog magazina u Hrvatskoj.

Ruku pod ruku, pojavili su se na crvenom tepihu i, naravno, ništa nije moglo da prođe bez slikanja. No selfi ne bi bio toliko zapažen da ispod njega pjevačica nije ostavila poruku: „Želja mog života je ispunjena.“ Oni koji prate rad Severine Vučković sigurno su zapazili da je u poslednjih nekoliko intervjua izjavila da joj je najveća želja da dobije drugo dijete.

Shodno tome, lako je doći do zaključka da je ovim komentarom ispod fotografije željela da sa cijelim svijetom podijeli srećnu vijest o trudnoći. Doduše, možda je ovo još jedan marketinški trik poznate Hrvatice, ali dok se ne oglasi da demantuje samu sebe, vjerovaćemo u srećne vijesti, i u to da će stariji Keba postati deda.
Inače, Severina i Igor u su vezi tri mjeseca, a kako je i sama pjevačica izjavila, ovakva ljubav joj se prvi put u životu desila.
– Zaljubljena sam do ušiju. Sada mi se čini da traje cijeli život – rekla je nedavno Vučkovićeva.

Podsećanja radi, „Alo!“ je nedavno pisao da ovaj poznati par radi na tome da uskoro postanu roditelji, ali nismo očekivali da će se naša saznanja tako brzo obistiniti.

(Alo)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button