STAVITE OVO POD KREVET I DOGODIĆE SE ČUDO: Zavoljeće vas onaj koga volite i imaćete novca!

Kad ležimo na svojim krevetima i spavamo, naša podsvijest je otvorena i upija puno više energije, posebno energije mjesta na kojem ležimo, zato Feng Šui najčešće savjetuje da ne držimo ništa ispod kreveta.

Ali ima jedan izuzetak.

Dakle, generalno prostor ispod kreveta treba da bude otvoren, kako bismo imali otvoren protok energije koja treba da kanališe ravnomjerno po cijelom našem tijelu tokom noći. Hrpa stvari koje možda držite ispod kreveta stvara konfuzne energije koje vaš nesvjesni um upija dok spavate, što je vrlo loše. Prostor ispod kreveta treba da bude prazan i da ga redovno čistite.

Jedini izuzetak od “ništa ispod kreveta” Feng šui pravila je kada ispod kreveta držite ono što se zove “Kutija s blagom”.

To je specifičan feng šui alat za odašiljanje određene želje i namjere, odnosno za otvaranje našeg nesvjesnog “ja” mogućnostima da se te naše želje ostvare.Kakva je to kutija i šta je u njoj?

Kvalitet kutije je važan jer će to izazvati veću ili manju energetsku vibraciju.

foto Profimediafoto Profimedia

Napomena: ići za najboljim kvalitetom. Čvrst poklopac će predstavljati više sigurnu i stabilniju energiju, a otvorena kutija će imati više “otvoren” tip energije. Obje su jednako savršene, zavisi od toga šta je to što želite da manifestujete.

Materijal kutije: drvo je uzemljenje i drži energiju djelovanja i rasta. Fino obrubljena, zlatna (može i imitacija), srebrna ili draguljima optočena kutija pojačaće osjećaj obilja. Staklena će podstaći energiju “jasnoće”. Pletena sugeriše prirodno kretanje i podstiče fleksibilnost. Zemljana ili keramička sugeroše energiju pažnje i njege.

Šta staviti u kutiju? Prije postavljanja stvari u kutiju, zapitajte se: “Šta će me zaista učiniti srećnim?” Ideja je da pronađete predmete za zastupanje tih srećnih osjećaja koje želimo da privučemo u život.

U kutiju stavite predmete koji će podstaći određenu želju da se ostvari u vašem životu: ako želite obilje i novac u kutiju stavite razne novčanice, zlatni nakit, zlatnike, dukate, dragulje, drago i poludrago kamenje, kristale … Izbjegavajte da stavljate hrpu kovanih sitniša. Ako želite da privučete ljubav, u kutiju stavite prirodne mirise, crvene svijeće, mirisne kreme i ulja.

foto Profimediafoto Profimedia

Energetski uticaj Kutije s blagom osjetiće se bez obzira gdje je stavite pod svoj krevet, ali najbolje mjesto je ispod pupka. Na taj način, vi se direktno suptilno “hranite” energijom unutar kutije, kao što majka hrani fetus kroz pupčanu vrpcu.

Kutiju s blagom treba pregledati i osvježiti svaka tri mjeseca.

(atma.hr)

loading...

121 komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button