STIŽE PUN MJESEC: Može vam donijeti NENADANU sreću, iskoristite ove promjene

Vrijeme punog Mjeseca u Djevici stiže od 18. marta, a tri horoskopska znaka čekaju lijepe promjene i lični razvoj. Iskoristite ove promjene i prigrlite najbolju verziju sebe.

Stiže proljeće, ali prije njega pun sjaja Mjeseca u Djevici – 18. marta, što predstavlja idealno vrijeme da se oslobodite svega što vam više ne služi. Ovaj pun Mjesec događa se samo tri dana prije proljećne ravnodnevice, pa astrolozi ističu da je period izuzetno koristan za ostavljanje loših i prihvatanje dobrih navika.

Pun Mjesec vas motiviše da se fokusirate na praktičniji način razmišljanja, nažalost, neće baš svako moći da se prilagodi energiji ovog mjesečevog ciklusa, ali oni koji uspiju, mogu da ostvare lijepe promjene.

Ova 3 horoskopska znaka mogu da se posebno raduju od 18. marta:

Škorpija

Škorpije, ovaj pun Mjesec donosi svjetlost u vašu kuću prijateljstva i društva. Imate snažan duh zajedništva i to vas inspiriše da rastete, da se osjećate dobro. Poslednjih nekoliko mjeseci u vaš život je uvedeno mnogo novih prilika i ljudi – šta ste od njih naučili? Da li iz takvih osnova možete da rastete?

Vrijeme je da se posvetite stvarima zbog kojih se osjećate inspirisano i koja stvaraju krug dobrih djela. Savršeno je vrijeme da izađete iz svoje čaure i zone komfora. Učinite nešto vrijedno za cijelu zajednicu, kao što je volontiranje u skloništima za životinje, pomoć ugroženim licima, podrška starim licima, ekološke akcije i slično.

Strelac

U ovom periodu je vrijeme da se vratite unazad i sredite svoje misli, djela i postupke. Posebno je povoljno da se fokusirate na profesionalni život. Uživajte u plodovima svog rada.

Ovaj pun Mjesec pozitivno utiče na vašu kuću karijere i imidža u javnosti. Neka ova mjesečeva faza bude zeleno svjetlo da se opustite i posvetite ličnom razvoju. Vaš naporan rad dolazi na naplatu. Budite ponosni na sebe

Jarac

Snažna energija punog Mjeseca u zemljanoj Djevici donosi vam period odmora. Mjesec je u vašoj kući filozofije, pomaže vam da istražite svoje talente i vještine. Odvojite malo vremena da se prepustite svojoj omiljenoj kreativnoj aktivnosti, rutini, hobijima…

Opozicija Neptuna i Mjeseca daje vam podsticaj ljubavi koji će vam pomoći da se povežete sa svojim unutrašnjim glasom. Samim tim, možete da dobijete neke nove uvide, perspektive i ideje, ali je bolje da se povežete i sa ljudima iz okruženja.

loading...
loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com