SUPERMJESEC U VODOLIJI STIŽE 11. AVGUSTA: Za ova 4 znaka to znači KRUCIJALNE promjene

Pun mjesec nas ovog meseca očekuje 11. avgusta, a svoj vrhunac dostići će u 21.36 časova. Zanimljivo je da će ovo biti poslednji Supermjesec u 2022. godini, a ovaj pojam odnosi se na trenutak kada se pun Mjesec dogodi na ili blizu perigeja i tom prilikom izgleda nešto veće i svjetlije od tipičnog punog mjeseca.

Sa astrološkog aspekta, ovaj Supermjesec natjeraće nas da preispitamo svoje želje, ali i da se prisjetimo svih onih ideja i misli koje smo nekako gurnuli u zapećak. Takođe, ovaj period podstiče stratsvene projekte i daje nam samopouzdanje da preuzmemo kreativne rizike, piše “Bustle”.

Astrolozi kažu da na šta god se budete fokusirali u ovom periodu to će doći do kulminacije, odnosno tačke ključanja. Pun Mjesec u Vodoliji ovog puta će najviše pogoditi sledeća četiri znaka:

Bik

Iskoristite ovu mijenu da napravite pauzu, razmislite i prilagodite se preprekama koje su se nedavno pojavile u vašem životu. Ovo će biti dobrodošlo usporavanje, posebno u svjetlu činjenice da ih čeka puno frustracije i dinamičnog tempa na poslu.

Lav

Ovaj pun Mjesec posebo će pogoditi vaše polje odnosa; pa možete očekivati turbulente trenutke, bar dok ne razbistrite glavu i ne otvorite srce. Očekuje vas dilema između onoga što vam poručuje razum, a što srce. Ostanite vjerni svojim potrebama i željama, i pokušajte da pronađete kompromisno rješenje, ono uvijek postoji, čak i ako ga ne vidimo najjasnije.

Škorpija

Ono što je izvjesno da ćete unutar sebe osjetiti borbu između mekog, emocionalog dijela svog bića i onog koji ima potrebu da se zaštiti. Takođe, ovaj period će obojiti vaše ozbiljne namjere, odnosno potezi koji bi mogli da se odnose na čitav vaš život. To može da bude kupovina ili najam životnog prostora ili obnavljanje ili revidiranje odnosa sa nekim veoma bliskim u okviru porodice – roditeljima, braćom i sestrama… Takođe, ovo može i da se odnosi na potencijalni prelazak u zajednički prostor sa emotivnim partnerom, te napuštanje roditeljskog doma.

Vodolija

Ovo će za Vodolije biti veoma intezivan period, u kom će dobiti snagu da prihvate sve svoje ekscentričnosti i da ih ubuduće bez stida pokažu svijetu. Budite slobodni da se ponašate nekonvencionalno i da se otvarate emocionalno. Iako ćete biti veoma ozbiljni, to ne znači da ćete se osjećati loše; upravo suprotno – pratiće vas osjećaj da je sve ispravno i baš onako kako treba da bude.

loading...
loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com