Bodiroga prodao kuću u Tivtu za 2.000.000 €, pa kupio restoran

Proslavljeni košarkaš riješio je da prihvati ponudu bogatog Rusa i da mu ustupi luksuznu vilu za pozamašnu svotu novca, koji je odmah uložio u novi biznis.

Dejan Bodiroga prodao je kuću u Kaluđerovini kod Tivta za dva miliona evra i za taj novac je kupio restoran na Vračaru.

Prvo odbio da proda

Slavni košarkaš je godinama bio vlasnik velelepne nekretnine koja se nalazi na samoj obali mora i tamo je s porodicom provodio i po nekoliko mjeseci na odmoru. Prije dvije godine jedan bogati Rus htio je da pazari njegovu kuću i da proširi restoranski i hotelski kompleks, nudeći mu 500.000 evra, ali je Bodiroga to odbio, iako su ostale komšije prihvatile ponudu.

Ipak, predomislio se posle izvjesnog vremena. Istom čovjeku, dakle biznismenu iz Rusije, prodao je nekretninu za čak dva miliona evra, a taj novac je odmah uložio u novi biznis. Kupio je restoran na Vračaru, u koji je dosta uložio kako bi ga renovirao, i sada je taj lokal jedan od najekskluzivnijih i najelitnijih u centru Beograda. U pitanju je restoran zatvorenog tipa. Počeo je s radom početkom 2019. i vrlo brzo je postao jedno od omiljenih mjesta za okupljanje onih s dubljim džepom koji ne žale novac za vrhunske delicije i intimniju atmosferu.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button