ZNATE LI ŠTA STVARNO JEDETE U VIRŠLAMA: Posle ovog snimka neće vam biti dobro (VIDEO)

Viršle su mnogima omiljeni doručak ili užina. Svakakve priče kruže o tome od čega se one prave, ali malo je onih koji na to obraćaju pažnju. Što bi rekli, na jedno uvo uđe na drugo izađe.

Protivnici takve vrste hrane upozoravaju i na emulgatore koji se ubacuju u proizvod, a koji su navedeni i na samoj ambalaži, tvrdeći da su većinom štetni po naše zdravlje. Sada se na društvenim mrežama pojavio video u kojem, kako se navodi, detaljno pokazuje šta sve zapravo ubacujemo u sebe kada pojedemo viršle.

U opisu videa na Fejbuku piše:

“Da li posle ovog snimka planirate da nastavite sa jedenjem viršli? Ovaj video snimak dolazi nam sa tiktok profila @mir_glazami_microscopa. Snimak je pogledalo preko 148 miliona ljudi. Možda je razlog popularnosti ovog snimka što prvi put imamo priliku da vidimo kako jedna viršla izgleda pod mikroskopom, ali ne samo to nego i šta sadrži, a djeluje otrežnjujuće, a onda vas i dobro zamisli sa rečenicom “da li mi znamo šta jedemo i šta unosimo u naše tijelo”.

Znači, autori koji su ga objavili tvrde da je sve autentično i kao tako predstavljaju javnosti… Da li ćete povjerovati ovim tvrdnjama i onome što ste vidjeli ili ćete nastaviti da jedete viršle kao i do sada?

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com