ISAK O SVOM USPJEHU: Najviše me raduje što sam u svom Bijelom Polju postao idol

“Znate li kad 25 godina živite u Bijelom Polju i ti si tu klošarče, mislim nisu me oni tako prozvali to ja kažem za sebe jer sam vijao stalno po ulicama, a sjutrdan izađete i svi se slikaju sa vama. A kažu da je najteže postati pop u svom selu”.

Ovako nova rok zvijezda Balkana opisuje šta se dogodilo nakon njegovog prvog nastupa u Zvezdama granda, upravo u njegovom Bijlom Polju i dodaje da ga, pored svega lijepog što mu se dogodilo, najviše raduje činjenica da je postao idol u svom rodnom gradu Bijelom Polju.

ISAK PONOVO ODUŠEVIO: Pogledajte kako je MAESTRALNO otpjevao (VIDEO)

Smatra i da je opravdao povjerenje koje su mu svi dali, a naročito sugrađani

Četvrti krug takmičenja morao je da prođe bez Isaka, a publiku je mjesecima mučilo pitanje kada će se opet pojaviti. 

“Nije me bilo jer sam imao koronu. Tačno pred put ostanem bez čula ukusa i mirisa i testiram se kad ono…Inače ne znam zašto se digla frka i neka buka oko mene. Ako mislite da sam se promijenio nisam, dlanovi mi se sijaju, i dalje sam tremaroš”, kazao je Isak u intervjuu za Grand.online. 

Mnogi su pokušavali da ospore njegov talenat pa se našao i na meti prozivki da je samo običan imitator, i svi su čekali samo jedno, da vide umije li ovaj Crnogorac da uradi nešto drugačije u odnosu na svoj prvi krug.

“Čekao sam da se opravdam pred žirijem jer se pričalo da imitiram. Mislim svi su znali da su meni Tifa i Bebek, i ti sa sličnim glasovima idoli. Čekao sam da vidim da li sam opravdao ono od prošlog puta, i da vidim umije li Isak još nešto ili je ono bilo sve od mene”.Kada je riječ o njegovom daljem plasmanu, otvoreno priznaje da ne očekuje ništa, pa čak ni prolazak.

“Ja sam svoj obraz sačuvao, pokazao se, a za sljedeći put ne obećavam i ne očekujem baš ništa. Šta mi Bog da”, iskreno odgovara Isak.

loading...

2.035 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com