KAKO ANA ODGAJA DJECU: Ove 3 stvari su APSOLUTNO ZABRANJENE, a evo na kom jeziku komuniciraju

Bivša teniserka Ana Ivanović otkrila je kako vaspitava sinove Luku i Leona.

“Dnevni avaz” prenosi djelove njenog intervjua za “Sportlight” na temu roditeljstva:

Stimulišem ih dosta da čitaju

“Ja sam isključiva da djeca nemaju ni iPad, ni iPhone, ni TV, ništa se ne gleda kod nas u kući. Stimulišem ih mnogo da čitaju, da rade. Nije uvijek lako organizovati dan, pogotovo kad nemate priliku da izađete iz kuće, ali se trudim da ja budem kreativna u svemu tome”, rekla je Ana Ivanović.

Sinovi koje je dobila u braku sa, sada 36-godišnjim, Bastijanom Švajnštajgerom već govore čak tri jezika.

“Uglavnom sa djecom pričam na srpskom, a Bastijan na njemačkom. Kada smo zajedno, govorimo na engleskom. Fascinantno mi je koliko djeca sve mogu da pokupe. Kada se okrenu ka meni, pričaju na srpskom, kada se okrenu ka njemu, progovore njemački, kad se pojavi neko drugi, ubace engleski ili čak i malo španskog pa su me baš zadivili”, ispričala je Ana nedavno za “Story”, dodajući: – Bastijan i ja između sebe uglavnom komuniciramo na engleskom, iako njegov srpski postaje dosta dobar!

Švajni napreduje u tenisu

“Bastijan napreduje u tenisu. Iako bi želio da me pobijedi, to je nemoguće. Nekad mu prepustim po koji gem, zavisi od toga da li je bio dobar prema meni”,

Tome je dodala i sledeće:

“U kući je daljinski njegov i on najviše gleda fudbal. Za to vrijeme, ja čitam nakon što uspavam djecu. Tokom dana smo oboje dosta aktivni sa njima pa uveče volim da se odmorim uz knjigu, a on uz fudbal”,  zaključila je bivša teniserka.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button