Biblioteka bogatija za 453 nove publikacije

Centralna univerzitetska biblioteka (CUB) u ovom mjesecu obogatila je svoj fond sa 453 naslova novih publikacija, zahvajujući čemu trenutno raspolaže sa ukupno 34.648 naslova monografskih publikacija (52.072 primjerka) i 1.312 naslova serijskih publikacija (12.000 primjeraka).

Među novim publikacijama našao se veliki broj naslova renomiranih izdavačkih kuća i eminentnih akademskih izdavača sa prostora bivše Jugoslavije, kao što su univerziteti i fakulteti u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu.

Spisak novih publikacija nalazi se u prilogu ovog obavještenja, a naslovi su pretraživi preko e-kataloga Biblioteke, u kome je pohranjeno ukupno 124.150 zapisa ove biblioteke (monografske i serijske publikacije, članci i neknjižna građa i sl).

Kao nosilac bibliotečko-informacione djelatnosti Univerziteta Crne Gore, Centralna univerzitetska biblioteka konstantno radi na bogaćenju svog fonda nabavkom novih publikacija i upotpunjavanjem kolekcija stručne i naučne literature iz oblasti nauke i umjetnosti koje se izučavaju na Univerzitetu.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com