DPS Nikšić: Pod pritiskom štikle Marine Jočić, masovno partijsko zapošljavanje u Solar gradnji doživljava ekspanziju - Volim Podgoricu

DPS Nikšić: Pod pritiskom štikle Marine Jočić, masovno partijsko zapošljavanje u Solar gradnji doživljava ekspanziju

“Uz trend koji su uspostavili lokalni vlastodršci u Nikšiću, u skladu sa kojim su članovi njihove uže i šire familije nezaposleni, samo ukoliko su maloljetni, prva štikla Nove srpske demokratije Marina Jočić nastavlja u Solar gradnji praksu, koju je tridesetoavgustovska većina davno uspostavila u energetskom sektoru. Masovno partijsko zapošljavanje pod pritiskom štikle Marine Jočić doživljava svoju ekspanziju, pa je tako danas u kćerki firmi EPCG radno angažovano mnogo više ljudi od onoga što predviđa sistematizacija ove firme”, saopšteno je iz DPS Nikić.

Ističu da izgleda da se u dobro poznatom svadbarskom maniru Mija Lekića, ugovori o radu na neodređeno vrijeme dijele kapom i šakom i u nikšićkoj Solar gradnji. A sve zahvaljujući angažmanu gospođe Jočić, koja je, još dok je gazila u UO Nacionalnih parkova, javno priznala da zapošljava po partijskom kriterijumu.

” I dok se predstavnici vlasti besramno hvale otvaranjem novih radnih mjesta za Nikšićanke i Nikšićane, pa i kroz osnivanje Solar gradnje, prećutkuju istinu da to nijesu radna mjesta za građanke i građane ovog grada, već za partijske aktiviste Nove srpske demokratije i njenih koalicionih poslušnika. N’o neće još dugo ovaj mrak koji je zavladao gradom, koji Nikšić košta mnogo više od onih9.5 miliona, za koji ga je Marko Kovačević, bez saglasnosti Skupštine opštine i Vlade Crne Gore, zadužio. Neće još dugo Nikšićem gospodariti bahatost Marine Jočić i njoj sličnih, jer svi će, ma koliko da ne vole i ne priznaju ovu državu, u skladu sa njenim zakonima i pred njenim institucijama morati da odgovaraju za sva nepočinstva, štete, nezakonitosti koje sa rukovodećih pozicija čine”, navode iz DPS.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com