Ivan poslao jasnu poruku: “Nema nazad”

Pjevač Ivan Milinković, jedan je od rijetkih, koji je vrijedno radio i u vrijeme pandemije. Naravno, na pjesmama, za svoj samostalni cd. Ljubiteljima muzike, Ivan je darovao numeru, za koju je uradio i ekranizaciju. Pjesma nosi naziv ,,Nema nazad”, a u izjavi za medije, pjevač je rekao:

,,Ovo je osma numera, koju predstavljam publici kao solista. U životu, privatno i poslovno, uvijek gledam naprijed. Šta je bilo, bilo je, ne treba se osvrtati na prošlost. Za sve nas koji vjerujemo u ljubav, koji smo imali i emotivna razočarenja, ovo će biti prava numera. Život sa sobom nosi uspone i padove, moj moto je da, nema nazad! Ovo simbolično znači i da u mojoj karijeri, nema nazad, nastavljam hrabro i samostalno. Kada imam ljude koji vole ono što radim, moje saradnike i moju porodicu, ne brinem! Idemo naprijed, nema nazad”!

Naziv pjesme, mnoge fanove je asocirao, da je Ivan poslao jasnu poruku da nema nazad kada je stara grupa u pitanju. Neki fanovi, podržali su Ivana u nameri da nastavi naprijed, dok su neki pratioci na društvenim mrežama ipak pri stavu da je naslov vješta igra riječi tekstopisca. Ostaje nam da saznamo.

Jedno je sigurno, Ivan krupnim koracima grabi naprijed.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com