(UŽIVO) Živković: Uzurpirate funkciju premijera; Krivokapić: Šta je sa Pandorinom kutijom - Volim Podgoricu

(UŽIVO) Živković: Uzurpirate funkciju premijera; Krivokapić: Šta je sa Pandorinom kutijom

Premijer Zdravko Krivokapić odgovara na poslanička pitanja.

On je na kritiku poslanika DPS-a da uzurpira funkciju preijera, kazao da ga optužuju oni koji su pljačkali Crnu Goru.

“Šta vas podstiče da uzurpirate mjesto predsjednika Vlade, koje Vam više ne pripada? – pitao je šef Poslaničkog kluba DPS Danijel Živković.

“Da li namjeravate da i dalje, istina još veoma kratko vrijeme, premijersku funkciju obavljate kao vjernik jedne vjerske zajednice time urušavajući sekularni karakter zemlje, i kada će vaša Vlada prestati da opstruira rad FCJK i ima neadekvatan odnos prema crnogorskoj dijaspori?”. naveo je Živković.

On je rekao da Krivokapić nema legitimitet i pitao ga kako to da juš uvijek sjedi u fotelji, a nema podršku većine.

“Meni spočitavata moralne lekcije, a šta je sa Pandorinom kutijom”, kazao je Krivokapić i nabrajao afere bivšeg režima.

“Pričatee meni zašto sam u politici, ja bi iz osnovne škole da sa htio krenuo, mene optužujete što  je ova vlada ekspertska kreula da napravi 4 prograa da preokrenu Crnu Goru, kazao je Krivokapić.

Živoković je kazao Krivokapiću da je fenomen , politički a ne samo zdravstveni, ta da bi kao prfesor fakulteta trebao da vod računa o svoji riječima u parlamentu.

“Kako mislite da sprovedete svoje planove ako nemate podršku 41 poslanika? Vi pričate o prevari? Šta ste vi uradili onima koji su vas izabrali? Vi nama pričate o prevari?! Kad govorite o bahatosti, ne da niste smanjili vozni park, nego skidate tablice CG-MN da vas ne prepoznaju na ulici”, kazao je Živković i podsjtio Krivokapića da je bio dio prethodne Vlade

Krivokapić je na reagovanje poslanika rekao: Moli vas, ja pičam ovjde. Predsjedniče, umirite ovaj dio sa moje lijeve strane!”, kazao je.

Živković je kazao da je DPS osvoji 35 odsto podrške.

“Ja nisam rekao ništa što nije argunetovano. bili ste u vladi Đukanovića, dobili ste stan i dali ste ga u zakup. Da li ste prijavili te prihode? Sagradili se kuću bez građevinske dozovle. Imate nekoliko firmi iz farmaceutske industirje”, kazao je i dodao da je Krivokapić jedii premijer koji nije vakcinisan.

“Rekli ste da ćete unaprijediti opbrazovni siste. Koga ste imenovali? A pričate o depolitizaciiji. Vi ste u noći kada je trebalo ustoličiti mitropolita Joanikija krenuli ste suzavce na svoj “divni narod”.

Pratite uživo:

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com