MANDIĆ: Moj jedini protivnik je Milo Đukanović, sa svima koji su glasali DPS iz straha možemo graditi Crnu Goru - Volim Podgoricu

MANDIĆ: Moj jedini protivnik je Milo Đukanović, sa svima koji su glasali DPS iz straha možemo graditi Crnu Goru

Mandić je poručio i da oni koji su pljačkali i krali državu, moraju da se suoče sa sudovima

Predsjednički kandidat Demokratskog fronta Andrija Mandić na završnom skupu u Podgorici poručio je da ima samo jednog protivnika, a to je Milo Đukanović.

“Naša Crna Gora je konačno pobijedila, a na tradiciji stare Crne Gore ponašaćemo se kao naši preci. Onaj koji je pao, koji je oboren i ne može ništa da više uradi protiv nas, odlazi u prošlost”, poručio je on.

Mandić je pozvao sve koji su iz straha glasali DPS da im se pridruže i da dođu zajedno da grade Crnu Goru.

Mandić je poručio i da oni koji su pljačkali i krali državu, moraju da se suoče sa sudovima.

Poručio je svojim članovima partije koji su na funkcijama da zapošljavaju nove ljude, a obećao je da će državi vratiti sve ono što je bivši režim opljačkao.

“Pozivam sve naše komšije da podrže ujedinjenu i ovako slobodnu Crnu Goru. Mi smo se opredijelili da se mirimo sa našim komšijama iako nikad nismo prešli liniju koja je mogla da nas odvede u sukobe”, istakao je Mandić.

Istakao je da jedino Demokratski front zna kako da se preuredi Crna Gora.

“Hoćemo u miru da živimo sa svima i sa Bošnjacima, Hrvatima i sa svima… Trideset godina je Đukanović dijelio Crnu Goru, to vrijeme dijeljenja je iza nas. Mi moramo biti najjači 19. marta, moramo ići naprijed okupljeni oko jedne ideje, oko pomirenja. Moramo ići naprijed”, naglasio je on.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com