“OVO JE MOŽDA ZADNJI PUT DA ME VIDITE” Zelenski strahuje za život, SAKRIO SE i nedostupan je - Volim Podgoricu

“OVO JE MOŽDA ZADNJI PUT DA ME VIDITE” Zelenski strahuje za život, SAKRIO SE i nedostupan je

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski navodno je evropskim liderima tokom sinoćnjeg razgovora rekao kako bi “ovo mogao biti poslednji put da me vidite živog”, objavio je, pozivajući se na diplomatske izvore, “Tajms of Izrael”.

Evropske diplomate medijima su ispričale kako je Zelenski ponovio molbu da prošire mjere protiv Rusije kako bi je zaustavili u invaziji i da donesu nove i snažnije sankcije.

Italijanski premijer Mario Dragi, koji je učestvovao na telefonskoj konferenciji, rekao je svojim saradnicima da se Zelenski trenutno skriva na nepoznatoj lokaciji.

“Trebali smo se telefonski čuti, ali on više nije dostupan”, kazao je Dragi, a prenosi “Jutarnji list“.

Švedska premijerka potvrdila je novinarima švedske nacionalne novinske agencije da je Zelenski rekao kako je ovo možda poslednji puta da ga vidimo.

Zelenski je ranije danas u telefonskom razgovoru priznao Austrijskom predsjedniku, trenutnu situaciju u kojoj se nalaze, upozoravajući da istočnoevropske nacije možda neće moći da izdrže ofanzivu moskovskih oružanih snaga.

U saopštenju objavljenom u četvrtak, austrijski kancelar Karl Nehamer je podijelio detalje svog telefonskog razgovora sa Zelenskim. Prema riječima bečkog lidera, Zelenski mu je rekao da „ne znam koliko će još moja zemlja postojati“.

Nehamer je dodao da Austrija „nije ravnodušna prema kršenju međunarodnog prava“, obećavajući da će pomoći gdje god može.

PROČITAJTE I OVO:

UŽIVO: TOTALNA INVAZIJA NA UKRAJINU Ukrajinci oborili SEDMI ruski avion, do sada 40 žrtava (VIDEO)

HAOS NA SVJETSKIM TRŽIŠTIMA I BERZAMA POSLIJE INVAZIJE NA UKRAJINU Drastično skočile cijene nafte i gasa, POTONUO BITKOIN, pao evro

MAPA INVAZIJE NA UKRAJINU: Šta se dešava na TERENU, tenkovi idu ka Kijevu, borbe kod Harkova (VIDEO)

BEZ PRESEDANA; Ujedinjeno kraljevstvo zamrzlo nekoliko stotina milijardi funti ruskog kapitala

Ove ukrajinske teritorije je osvojila Rusija za manje od 24 časa

Ruske trupe u Kijevu za 96 sati? Moskva sapštila zahtjeve za PREKID VATRE (FOTO/VIDEO)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com