PAUNOVIĆ NAJAVILA: Nacrt zakona o Skupštini biće završen do 15. oktobra - Volim Podgoricu

PAUNOVIĆ NAJAVILA: Nacrt zakona o Skupštini biće završen do 15. oktobra

Poslanica SNP Milosava Paunović kazala je nakon današnje prve sjednice Radne grupe za izradu Nacrta zakona o Skupštini da je 15.oktobar rok za njegovu izradu, nakon čega će dokument biti poslat svim poslaničkim klubovima i skupštinskim odborima na razmatranje. Paunović je kazala da su se na današnjem sastanku radne grupe, bavili metodologijom nacrta zakona o Skupštini.

“Utvrdili smo agendu, način rada, vrijeme. Imamo rok u kojem treba da završimo. Dogovorili smo na koji način i kojom dinamikom da radimo kako bi stvorili jedno dobro zakonsko rješenje koje će se održati u ovom zakonodavnom sistemu”, rekla je Paunović.

Rad skupštine je do sada, kako je rekla, uređivan pravilnikom. Usvajanjem Zakona o Skupštini, razgraničiće se, kaže ona, dva akta i ono što je njima predviđeno.

“Do 15. oktobra imamo rok da napravimo Nacrt zakona o skupštini pokušaćemo da taj rok ispoštujemo”, rekla je ona, dodajući da će rad Radne grupe biti transparentan, a svi predlozi razmotreni kako bi se došlo do kvalitetnog zakonskog rješenja.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com