PES Kolašin: Podrška Vladi za sprovođenje programa na osnovu kog smo pobijedili na izborima - Volim Podgoricu

PES Kolašin: Podrška Vladi za sprovođenje programa na osnovu kog smo pobijedili na izborima

Inicijalni odbor Pokreta Evropa sad (PES) u Kolašinu uputio je snažnu i nedvosmislenu podršku Vladi i parlamentarnoj većini na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem u sprovođenju programa na osnovu kog je Pokret dobio veliku podršku na parlamentarnim izborima.

Benefiti rada ove Vlade, prema njihovim riječima, se ogledaju kroz povećanje penzija, ubrzanom radu na spovođenju programa Evropa Sad 2 i mnogim infrastrukturnim projektima od kojih Kolašin ima direktne benefite.

“Očekivanja Kolašinaca su realizacija sportske zone koja će Kolašin postaviti za reprezentativni centar za sportske pripreme, poboljšanje vodovodne i kanalizacione infrastrukture, podrška investicionom bumu kao i sanacija mnogih putnih pravaca koje većinski finansira Vlada”, naveli su iz tog lokalnog odbora PES-a u saopštenju za medije.

Navode da nastavak auto-puta i sprovođenje investicija na Bjelasici Kolašin će postaviti na mapu najznačajnih skijaških centara i grad sa turističkom ponudom u toku cijele godine.

“Posvećenost Vlade u ovom kontinuitetu za Kolašin znači otvaranje velikog broja novih radnih mjesta i stopiranje raseljavanja ljudi iz sjeverne regije”, naveli su iz kolašinskog PES-a.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com