POLICIJA IZVELA PRETRES KCCG PO PRIJAVI ZA TRGOVINU ORGANIMA: Hirurg, navodno, odnio dio tijela u privatnu ordinaciju - Volim Podgoricu

POLICIJA IZVELA PRETRES KCCG PO PRIJAVI ZA TRGOVINU ORGANIMA: Hirurg, navodno, odnio dio tijela u privatnu ordinaciju

Oko 15 policijaca, kao i nekoliko inspektora prekjuče su pretresli prostorije hirurgiije Kliničkog centra Crne Gore povodom prijave za trgovinu organima, ali još uvijek nema nikakve zvanične informacije o time što se dešavalo, potvrđeno je VOP-u nezvanično.

Prijavu policiji i za nesavjesno liječenje sa smrtnim ishodom i prikrivanje dokaza, prema nezvaničnim informacijama, podnijela je porodica pacijenta koji je preminuo nakon operaciije na KCCG, a sumnja se da je dio tijela iznešen iz KCCG i našao se u privatnoj klinici hirurga koji je operisao pacijenta.

Policija je, pored prostorija u KCCG pretresla i privatnu ordinaciju vaskularnog hirurga koji je operisao pacijenta.

Ovim povodom nisu se još uvijek oglasili ni iz Kliničkog centra, ali ni iz Osnovnog državnog tužilaštva koje je naložilo pretres prostorija KCCG i privatne ordinacije.

Kako pišu “Vijesti” iz policije im je nezvanično saopšteno da su juče ujutro zaposleni u ostavi na vaskularnoj hirurgiji pronašli teglu u kojoj je dio ljudskog tijela, o čemu su odmah obavijestili nadležne.

Ovaj meij navodi i da su zaposleni na vaskularnoj hirurgiji juče ujutro u ostavi tog odjeljenja Kliničkog centra pronašli teglu u kojoj je, kako se pretpostavlja, dio abdominalne aorte, koju je vaskularni hirurg, kako tvrdi porodica pokojnika, prethodno odnio iz te zdravstvene ustanove.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com