Raspisan Javni poziv za davanje na korišćenje kućica za potrebe organizacije Proljećnog Pazara - Volim Podgoricu

Raspisan Javni poziv za davanje na korišćenje kućica za potrebe organizacije Proljećnog Pazara

Komisija za sprovođenje javnog poziva za davanje na korišćenje montažnih objekata privremenog karaktera (kućica i štandova) za potrebe organizacije „Proljećnog Pazara“ raspisala je danas Javni poziv za davanje ovih objekata na korišćenje bez naknade, saopštenop je iz Glavnog grada.

Kako se navodi, montažni objekti privremenog karaktera daju se na korišćenje preduzetnicima i privrednim subjektima, u skladu sa djelatnostima koje doprinose ostvarivanju utvrđenih ciljeva u strateškim dokumentima, programima i planovima Glavnog grada, a kojima se naročito podstiče ekonomski razvoj, stvaraju uslovi i podstiče razvoj turizma i doprinosi afirmaciji i valorizaciji kulturnog potencijala, tradicije i kulturne posebnosti Podgorice.

“Glavni grad daje na korišćenje 35 montažnih objekata privremenog karaktera – kućica i 10 štandova na Trgu nezavisnosti, na period od 29. aprila do 15. maja 2024. godine koliko će trajati manifestacija”, navodi se u saopštenju.

Komisija određuje poziciju montažnog objekta privremenog karaktera na Trgu nezavisnoti, u skladu sa Programom privremenih objekata Glavnog grada Podgorice, a uz prethodno sačinjen Elaborat glavnog gradskog arhitekte.

“Svi zainteresovani prijave mogu predati od 3. aprila zaključno sa 12. aprilom 2024. godine, radnim danima od 08:00 do 15:00h u šalter sali- ulaz sa Trgu nezavisnosti (Njegoševa ulica br. 20)”, dodaje se u saopštenju.

Detalji o načinu prijave i uslovima dostupni su na linku

Kriterijumi za davanje na korišćenje bez naknade montažnih objekata dostupni su na linku

Informacije o svim pitanjima od značaja za učešće na Javnom pozivu mogu se dobiti svakog radnog dana na broj telefona 067 088 572 i/ili e-mail adrese [email protected].

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com