Rasvijetljeno više krivilčnih djela u Baru: Maloljetnik krao pazare, Baranin i Bijelopoljac uhapšpeni zbog krađe

Službenici Uprave policije u Baru su prethodnih dana rasvijetlili više imovinskih delikata izvršenih tokom oktobra i zbog kokaina podnijeli krivičnu prijavu protiv jedne osobe. Policija u Baru je rasvijetlila tri krađe i jednu tešku krađu zbog kojih će krivično odgovaratičetiri punoljetna i jedno maloljetno lice.

“Zbog krađe izvršene na štetu jednog gradilišta uhapšeni su M.Š. (28) iz Bara i A.M. (35) iz Bijelog Polja. Oni su, sumnja se, u cilju sticanja protivpravne imovinske koristi sa gradilištaotuđili veću količinu građevinskog materijala koji su potom prodali”, poručili su iz Uprave policije.

“Protiv maloljetnog D.I. (14) iz Ulcinja barska policija je podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio dva krivična djela krađa. On je djela izvršio na štetu butika i cvjećare tako što je, sumnja se, koristeći nepažnju zaposlenih ukrao pazare iz ova dva objekta. Maloljetnik je u pratnji policijskih službenika i službenika Centra za socijalni rad sproveden u prostorije Centra za djecu i mlade „Ljubović“ u Podgorici”, saopštili su iz UP.

Dodali su da je policija je podnijela krivičnu prijavu protiv J.Š. (34) iz Bara zbog sumnje da je izvršila tešku krađu. Kako navode ona je ovo djelo počinila tako što je, kako se sumnja, upotrebom podesnog sredstva polomila staklo na vozilu i iz unutrašnjosti ukrala vrijedne predmete.

“Aktivnostima na suzbijanju ulične prodaje narkotika policijski službenici su protiv M.R. (40) iz Bara podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djeloneovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Kod njega je policija pronašla manju količinu opojne droge kokain”, zaključili su iz UP.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com