“SIGURAN GLAS” ZA 2 KANDIDATA : Pijačna prodavačica podržala i Vukovića, i Borovinić Bojović (VIDEO)

U predizbornim promotivnim video spotovima Demokratske partije socijalista i Demokratskog fronta sa podgoričke pijace, pojavljuje se ista gospođa koja prodaje domaće proizvode, i koja je podržala kandidate obje partije za mjesto gradonačelnika Podgorice.

U promotivnom video spotu DF-a, prodavačica kaže dr Jeleni Borovinić Bojović: “Dobro jutro, gradonačelnice, poranili ste”!

U video spotu koalicije čiji je nosilac liste Ivan Vuković (DPS), ista prodavačica kaže: “Pravo da vam kažem sve mi se sviđa što je uradio. Mnogo je napravio za ovaj grad. Podržavam u potpunosti!”

Ne bi ovo, možda, bilo toliko intrigantno, da se ne radi o partijama koje nemaju apsolutno nikakve programske sličnosti, čak su na javnoj sceni “ljuti protivnici”.

Građani su ovo uočili i na društvenim mrežama se razvila diskusija o tome da li više postoje “sigurni glasovi” ili su se građani “opametili” pa javno hvale i podržavaju svaku političku opciju, a kada dođe izborni dan glasaće koga im – srce želi.

Lokalni izbori u Podgorici održavaju se 23. oktobra, predizborne kampanje su u punom jeku, a pitanje “od milion dolara” trenutno je – koga će glasati gospođa sa pijace koja je ishvalila i kandidatkinju DF-a, kao i kandidata DPS-a.

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com