Sjutra počinje Bedem fest; Za prvih 50 mladih vakcinisanih besplatne ulaznice

Na staroj gradskoj tvrđavi u Nikšiću, Bedemu, sjutra (utorak 13. jul) će se održati 12. Bedem fest na kome će nastupiti Amira Medunjanin, Two Zero, predstavnik partnerskog Bunt Rok festivala, Senidah i Lea Dobričić, kompletan ženski “line-up”.

Kapije se za posjetioce festivala otvaraju u 19 časova, kada će i biti moguće kupiti kartu po cijeni od 15 eura, a dva sata kasnije Medunjanin će otvoriti ovogodišnji Bedem fest. Ovogodišnje izdanje moći će da posjeti između 700 i 1.000 ljudi. 

“Poseban je line up. Mislim da će u ovom ambijentu, ljubitelji muzike, ličnosti i divnih nota koje Amira izvodi na specifičan način, zaista uživati. Ženski vokali, dive, će obilježiti ovo izdanje. Lea Dobričić za mlađe generacije, zatim bend Two Zero, i Senidah na moje lično zalaganje. Jedna neobična, ali interesantna pojava koja će na pravi način zaokružiti ovogodišnju priču. Line up nikada nije bio upitan. U čitavom regionu on je izgradio svoj poseban identitet”, istakao je direktor festivala, Petar Šundić.

Ovogodišnje izdanje, pod motom “Samo uživaj”, organizuje se uz poruku “Vakciniši se”, a Šundić poziva sve da se svi vakcinišu, dok će prvih 50 mladih ljudi, od 18 do 30 godina, koji se vakcinišu dobiti besplatne ulaznice za festival.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com