Toni Cetinski i Adi Šoše se prvi put sreli četiri mjeseca nakon izlaska dueta - Volim Podgoricu

Toni Cetinski i Adi Šoše se prvi put sreli četiri mjeseca nakon izlaska dueta

Šta je zajedničko Toniju Cetinskom i Adiju Šoši? Ne samo ljubav prema muzici i duet “Sve ili ništa”, već i nekad prepoznatljiva duga kosa. Ovi pjevači pri svom prvom susretu odmah su kliknuli pa nisu izostale ni šale na račun frizura, prenosi In Magazin.

Toni je snimio pjevačke dionice u Zagrebu, a Adi Šoše u Sarajevu. Videospot za pjesmu “Sve ili ništa” napravljen je putem vještačke inteligencije, a njih se dvojica nisu nikada upoznali. Sve do proteklog vikenda, kada je Adi gostovao na Tonijevu koncertu.

”Imam osjećaj kao da Tonija znam cijeli život”, govori Adi.

”Neka hemija se stvorila odmah, ja rekao gdje si brate, šta ima. Kliknuli smo majke mi, s njim bi se i privatno družio”, dodao je Adi.

”Imao sam dobar osjećaj da ćemo kliknuti. I ja sam to htio reći, kao da se znamo od prije. Baš je bilo iz prve, ono, nije bilo neugode, odmah je krenuo razgovor. Kad vidim sjaj u njegovim očima, ovih mlađih, sjetim se svog sjaja u očima, kad sam ja počinjao”, priča Cetinski.

Cetinski karijeru ovog 31-godišnjeg mostarskog slavuja prati već godinama. Odmah ga je oduševila boja Adijevog glasa.

”Kad se ošišao, malo mi je bilo krivo zato što sam ja isto tako neki pritajeni roker, ali on više uživa ovako i ljepše mu je”, komentarisao je Toni.

Toni priprema nastup karijere. 35 godina na muzičkoj sceni proslaviće 31. maja u zagrebačkoj Areni.

”Ponovo će biti tu i Adi, biće Matija Cvek i jedan reper, još nisam otkrio koji. Neću otkrivati ni program, neka to bude iznenađenje”, kaže Toni.

A biće to dvostruko slavlje, s obzirom na to da tog dana slavi rođendan.

”Za 55 rođendan sebi želim zdravlja, da dođem u 56 i tako dalje. Nemam ja puno želja, samo zdravlje i da ostanem što duže mlađi”, dodao je Toni.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com