U Kolašinu uhapšene dvje osobe: Osumnjičene za nedozvoljenu trgovinu (FOTO) - Volim Podgoricu

U Kolašinu uhapšene dvje osobe: Osumnjičene za nedozvoljenu trgovinu (FOTO)

Kolašinska policija, sinoć je u mjestu Rijeka Mušovića, uhapsila A.B. (30) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina. Kontrolom vozila A.B. pronađena je veća količina robe, bez potrebne dokumentacije o porijeklu.

“Službenici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin su postupajući po operativnim informacijama, sinoć u mjestu Rijeka Mušovića, zaustavili i kontrolisali kamion kojim je upravljao A.B. (30). Pregledom vozila pronađena je veća količina robe, bez potrebne dokumentacije o porijeklu”, navodi se  saopštenju Uprave policije (UP).

KOLAŠIN: Policija provjerava kamion u kom je navodno veća količina neprijavljene robe, prošao kroz neotvoreni tunel

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji je naložio da se roba privremeno oduzme.

“Kao i da se A.B. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina”, kazali su iz policije.

Osim toga, kolašinska policija je u večernjim časovima 8. februara, takođe postupajući po operativnim podacima, na putnom pravcu Kolašin – Andrijevica, u mjestu Bare Kraljske kontrolisala automobil kojim je upravljao M.M. (46) iz Rožaja.

“Tom prilikom u vozilu je pronađeno preko 350 komada parfema za koje M.M. nije posjedovao potrebnu dokumentaciju o porijeklu. M.M. je po nalogu tužioca koji je obaviješten o događaju, uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina”, kazali su iz policije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com