“Zatečeni optužbama Marinovića, plate časno zarađujemo” - Volim Podgoricu

“Zatečeni optužbama Marinovića, plate časno zarađujemo”

Reagujući na jučerašnju izjavu direktora Montefarma Gorana Marinovića da o njemu loše pričaju zaposleni koji više ne mogu da uzimaju gorivo i ljekove za sebe, zaposleni Skladišta Montefarm poručuju da ih od osnivanja te kompanije 1991. godine niko i nikada nije tako grubo, uvredljivo i ničim izazvano okvalifikovao. Naglasili su da su plate u Montefarmu uvijek časno zarađivali.

Marinović je juče, gostujući u emisiji “Dobro jutro Crne Goro” da je “smanjio prostor za krađu unutar Montefarma” pa su oni kojima to nije odgovaralo postali ljuti botovi.

MARINOVIĆ: Smanjio sam prostor za krađu u Montefarmu

“Nezadovoljni su vozači jer nijesu mogli da kradu benzin, magacioneri koji su bušili kartonske pakete, uzimali kutije ljekova i prodavali ih privatnim apotekama. Oni su se sad pretvorili u nezadovoljne botove. Samo sam skratio mogućnost krađe”, kazao je Marinović juče.

Zaposleni u skladištu su kazali da su zatečeni ovom izjavom Marinovića.

“Od osnivanja Montefarma 1991. godine do 25. marta 2024. godine niko i nikada zaposlene u Skladištu naše ustanove nije tako grubo, uvredljivo i ničim izazvano okvalifikovao kao ospodin Marinović. Radeći časno i profesionalno svoj posao, maksimalno posvećeni u svakom trenutku, naročito tokom COVID pandemije, rizikujući svoje zdravlje i a time i zdravlje naših najbližih, najmanje što smo očekivali jesu optužbe o otuđivanju goriva, ljekova i slično iz skladišta Montefarma”, kazali su zaposleni.

Poručuju da ukoliko je i bilo izolovanih slučajeva, oni su sankcionisani zbog težih povreda radne obaveze, pa je, kako smatraju, uopšteno prozivanje svih u najmanju ruku neprihvatljivo.

“Što se tiče problema kada su u pitanju neispravne rampe, upravljanje paletama, pogrešno naručenih kutija za pakovanje ljekova, prezentacija, nepostojećih porodiljskih bolovanja, zapošljavanja penzionera, dodjela stimulacija odabranima, to nijesu problemi radnika Skladišta i sa nama nemaju nikakvih dodirnih tačaka”, poručili su zaposleni.

Naglasili su da su plate u Montefarmu uvijek časno zarađivali.

“Svjesni smo da zahvaljujući Montefarmu hranimo naše porodice i to već decenijama, i prije gospodina Marinovića, a tako će biti i ubuduće”, zaključili su zaposleni.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com