ABAZOVIĆ: Andrijevica će osjetiti benefite auto-puta - Volim Podgoricu

ABAZOVIĆ: Andrijevica će osjetiti benefite auto-puta

PremijerDritan Abazović čestitao je 17. jul, Dan opštine Andrijevica, predsjedniku Opštine Željku Ćulafiću, predsjedniku Skupštine opštine Mladenu Đukiću, odbornicima Skipštine opštine, građankama i građanima.

“U znak sjećanja na dan kada je prije 81 godinu narod Andrijevice podigao ustanak protiv fašizma i krenuo da se bori za slobodu, u svoje i ime Vlade Crne Gore upućujem Vam srdačne čestitke za Dan opštine, sa željom da građani Andrijevice živi u miru, blagostanju i napretku”, naveo je Abazović.

Prema njegovim riječima, s ponosom treba da se sjećamo slavnih datuma iz prošlosti, da gajimo slobodarski duh i vrijednosti antifašizma, ali istovremeno treba sve svoje snage i potencijale da upregnemo u stvaranje uslova za progres i podizanje kvaliteta života i građana Andrijevice i ostatka Crne Gore.

“Prije nekoliko dana otvorili smo za saobraćaj prvu dionicu autoputa Smokovac – Mateševo i istovremeno započeli pripreme za izgradnju dionice od Mateševa do Andrijevice. Andrijevica će i sada osjetiti benefite tog saobraćajnom koridora, a tek u punom zamahu kada se izgradi druga dionica. Time će se stvoriti uslovi da se valorizuju veliki potencijali ovog kraja. U skladu sa obećanim na sastanku članova Vlade sa predsjednicima opština sa sjevera države, usvojili smo ono što smo obećali – izmjene i dopune PUP Andrijevica, koje će generisati dalji razvoj te opštine, naročito kroz početak izgradnje kompleksa Kasarne. Vlada Crne Gore ima poseban senzibilitet prema sjeveru države i to će na djelu i pokazati, kako prema Andrijevici, tako i prema drugim opštinama”, navodi se u čestitki.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com