Adžić i Terzić: Država će stati iza svakog časnog policajca - Volim Podgoricu

Adžić i Terzić: Država će stati iza svakog časnog policajca

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić boravio je danas sa v.d. direktorom Uprave policije Nikolom Terzićem u radnoj posjeti Baru, kojom prilikom je razgovarao sa načelnikom Regionalnog centra bezbjednosti Jug.

“Na sastanku je konstatovano da je posvećen rad policijskih službenika doveo do dobrih rezultata. Takođe, bilo je riječi o intenzivnijem nastavku aktivnosti kada je u pitanju borba protiv kriminala i korupcije”, saopšteno je iz MUP-a.

U susret ljetnjoj turističkoj sezoni, sagovornici su se saglasili da je stanje bezbjednosti stabilno te da se građani i svi oni koji borave u Baru mogu osjećati sigurno.

“Značajni rezultati Regionalnog centra Jug daju mi za pravo da kažem da imamo dobru koordinaciju u službi i policijske službenike koji su sposobni da odgovore kako na redovne zadatke, tako i na sve eventualne složenije bezbjednosne izazove koji se mogu naći pred njima”, poručio je Adžić.

Sastanak je bio prilika da se akcentuje čvrsta posvećenost rukovodstva MUP-a rješavanju stambenih potreba policijskih službenika, po povoljnim uslovima, a upravo se realizacija tog projekta očekuje uskoro u Baru.

“Posvećen rad policijskih službenika primjer je časnog predstavljanja države, zato nastavljamo sa odlučnošću da poboljšamo njihove uslove i iskažemo poštovanje za njihove rezultate”, zaključuje se u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com