AERODROMI: Zakupac čartera iz Ljubljane odustao od zahtjeva da sleti u Podgoricu dok je aerodrom zatvoren - Volim Podgoricu

AERODROMI: Zakupac čartera iz Ljubljane odustao od zahtjeva da sleti u Podgoricu dok je aerodrom zatvoren

S obzirom na to da je zakupac čartera iz Ljubljane ka Podgorici odustao od zahtjeva da na aerodrom sleti u ponedjeljak oko dva sata ujutru (kada aerodrom ne radi) i revidirao zahtjev tako da, prema posljednjoj najavi, sleti u okviru otvorenosti Aerodroma Podgorica za saobraćaj, ovaj let biće realizovan pod svim uslovima koji važe i za sve ostale kompanije, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

Oni su oštro osudili i odbacili „pojedinačne i nedobronamjerne pokušaje politizacije ove teme“.

„U isto vrijeme, informišemo javnost da je Aerodrom Podgorica, u skladu sa definisanim zimskim redom letjenja, od 30. oktobra 2022. godine do 25. marta 2023. godine otvoren za saobraćaj: ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom, petkom i subotom od 7.15 do 21.15; srijedom do 22.15 i nedjeljom do 23.15“, navodi se u saopštenju.

Istakli su da od objavljivanja važeće Naredbe o vremenu otvorenosti Aerodoma Podgorica za saobraćaj za ovu IATA zimsku sezonu, nijedan od zahtjeva za slijetanje van termina, koji sadržajno nije utemeljen u zakonskoj regulativi, nije prihvaćen.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com