Akcija „Koral“: Uhapšene 23 osobe zbog ulične prodaje droge

Službenici Centra bezbjednosti Bar su danas sa službenicima Sektora granične policije realizovali višemjesečnu akciju kodnog naziva „Koral“ koja je bila usmjerena na otkrivanje i suzbijanje ulične prodaje narkotika na području Bara.

Policija je danas izvršila pretrese na šest lokacija i tom prilikom je angažovan i policijski pas granične policije.

Krivične prijave su danas podnijete protiv sedam lica od koji je šest lišeno slobode a jedna se nalazi u UIKS-u zbog drugog krivičnog djela, navode iz Centra bezbjednosti Bar.

“Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena porizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga prijave su podnijete protiv V.Ž. (41), R.M. (26), M.M. (21), D.Č. (27), M.J. (26), D.R. (41) i I.G. (39), svi iz Bara”, precizirali su oni.

Tokom trajanja akcije „Koral“ policija je procesuirala 16 osoba, i to protiv šest osoba pripadnici policije su podnijeli krivčne prijave zbog sumnje da su izvršile krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga dok su protiv 10 osoba podniejte prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakonu o sprječavanju zloupotrebe droga, kazali su iz Centra bezbjednosti.

“Na ovom predmetu policijski službenici su u 15 slučajeva izvršili zaplijene opojnih droga na području Bara i Ulcinja. Ukupno je zaplijenjeno oko 960 grama marihuane, manje količine kokain i heroin i preko 100 tableta alprazolama i 14 tableta buprenorfina”, ističu iz ove ustanove.

“Realizacija akcije „Koral’’ i procesuiranje nadležnim pravosudnim organima 23 osobe zbog ulične prodaje opojnih droga ili posjedovanja opojnih droga predstavlja još jednu potvrdu kontinuiranih i kvalitetnih aktivnosti koje službenici Centra bezbjednosti Bar sa konkretnim rezultatima, sprovode na polju suzbijanja ulične prodaje narkotika”, zaključuju iz Centra bezbjednosti grada Bara u svom saopštenju.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button