AKCIJA POLICIJE: Pretresi na 50 lokacija, pronađena droga i oružje, uhapšene tri osobe - Volim Podgoricu

AKCIJA POLICIJE: Pretresi na 50 lokacija, pronađena droga i oružje, uhapšene tri osobe

Policija je danas pretresla 50 objekata u više crnogorskih gradova, pronašla drogu, oružje, uhapsila tri osobe.

Službenici Uprave policije uključujući i pripadnike Protivterorističke i Posebne jedinice policije, a u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, pretresli su 50 objekata koje koriste 42 osobe u Podgorici, Nikšiću, Šavniku, Žabljaku, Pljevljima, Bijelom Polju, Beranama, Kolašinu, Mojkovcu, Cetinju, Budvi, Baru, Ulcinju, Kotoru, Tivtu i Herceg Novom.

“Oduzeto je nekoliko komada oružja i djelova oružja, više stotina komada municije različite vrste i kalibra, devet mobilnih telefona, sedam vozila, oko 20.000 eura, skupocjeni satovi, kao i određena dokumentacija koja bi mogla ukazivati na izvršenje krivičnog djela. Takođe, pronađena je i oduzeta materija za koju se sumnja da je opojna droga kokain i opojna droga marihuana, kao i više stotina tableta sa liste opijata, vage za precizno mjerenje i drobilice za marihuanu”, saopštili su iz policije.

Uhapšeni su Z.M. i P.S. zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija uhapšen je R.Z. kod kojeg je pronađen pištolj marke CZ M88, dok je protiv E.R. podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio isto krivično djelo.

Kako dodaju iz Uprave policije, protiv V.S. biće podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo građenje objekta bez građevinske dozvole.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com