BAKOVIĆ PORUČIO: Sve sam radio zakonito, neka Radonjić kaže zašto sam ga kontaktirao

Slušajući današnji pres i pompezne objave vrha bezbjednosnog sektora, mogu reći da je tužno ko nam vodi bezbjednosni sektor kada se bivši delikvent stavlja u ulogu policajca i tužioca i sudije, kazao je bivši pomoćnik Direktora Uprave policije, Enis Baković.

Na vanrednoj pres konferenciji Vlade Crne Gore o slučaju “Belivuk”, potpredsjendik Vlade Dritan Abazović, i državni sekretar MUP-a Rade Milošević kazali su da su zabranu ulaska u Crnu Goru Beograđanima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, ukinuli Enis Baković i Zoran Lazović.

“Slušajući Miloševića stiče se utisak da je otkrio čudo neviđeno i da mu je trebalo puno vremena da dođe do podataka na osnovu kojih je podnio krivičnu prijavu, iako je kao državni sekretar mogao do podataka doći za jedan minut, što je svakom zaposlenom u MUP-u jasno”, kazao je Baković.

On je kazao da nema od čega da se brani i da je sve radio po zakonu.

“Iznio je i to da nemam odbranu i da sam ja nalogodavac. Niti sam nalogodavac, a Miloševiću poručujem da nemam od čega da se branim jer sam sve radio zakonito”, kazao je Baković.

On je pozvao nadležne organe da sve ispitaju, a poručio je i osnovom državnom tužiocu Vukasu Radonjić, da upozna javnost zašto ga je kontaktirao.

“Ali nadležni državni organi neka ispitaju sve u vezi sa mojim postupanjem, pa ako treba i tužioci kakve Milošević i njegova družina žele, koji će im dojavljivati ko ih je kad nazvao i sa kim su popili kafu. Toliko o profesionalnosti i nezavisnosnom postupanju tužioca. Ovim putem pozivam i bivšeg kolegu Vukasa Radonjića, kad je već javio Radu neka i javnost upozna sta sam ga kontaktirao u vezi predmeta” .

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com