BAR: Vučjak ujeo učenika u hodniku OŠ “Jugoslavija”

U dvorištu osnovne škole “Jugoslavija” u Baru vučjak je juče ujeo dječaka, piše portal Jedro.

Kako navode incident se dogodio u utorak na velikom odmoru oko 14.45 časova. Pas je prvo ušao u dvorište, a zatim i u zgradu škole.

Iz Savjeta roditelja škole, su portalu Jedro kazali da je nakon što je pas ušao u školu po hodnicima je nastao metež, a vučjak je ugrizao desetogodišnjeg dječaka, kome je pružena medicinska pomoć u barskoj bolnici.

“Kao predsjednica savjeta roditelja, nakon poziva moje preplašene djece, otišla sam u školu, zvala direktoricu, zamjenika…. Niko se nije javljao. Moje kćerke (10 godina) su prestravljene i ne žele sjutra u školu. Ja sam ih danas dovela, sjutra moram i da ih vodim, a živimo u zgradi koja je 300 metara od škole, i da dežuram do kraja nastave”, navela je ona.

Portal Jedro prenosi i da je jedan od zaposlenih škole “obrnuo mnoge telefone”, ali da niko nije bio nadležan da ukloni psa iz škole.

Zaposleni su uspjeli da ga istjeraju van škole i školskog dvorišta i za Jedro su potvrdili da je pas kroz rupu na ogradi ušao u školsko dvorište za vrijeme velikog odmora i od brojnih učenika ugrizao jednog dječaka.

Tužilaštvo je jutros, kako nezvanično saznaje ovaj medij, kontaktiralo školu kako bi utvrdili činjenice ovog događaja.

loading...
loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com