BELIVUKOVA EKIPA SAČEKALA PA NAPALA MANDIĆA I KNEŽEVIĆA: Velja Nevolja uhodi naše političare

Već duži vremenski period ugrožena je životna sigurnost lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića i Milana Kneževića, pokazuju preduzete kriminalističko obaveštajne aktivnosti.

Naime, ANB, kako prenose pojedini mediji, već duže vrijeme angažuje svoje veze i kapacitete u Republici Srbiji kako bi pratila kontakte Andrije Mandića i Milana Kneževića, a sve u cilju kompromitacije, izazivanja straha i životne ugroženosti, piše Kurir.

Kurir ekskluzivno objavljuje snimke praćenja Mandića i Kneževića od 08.11.2020. godine na kojima se jasno vide dva NN lica koja ispred hotela “Kasina” čekaju njihov dolazak i po već utvrđenim instrukcijama počinju da vrijeđaju Kneževića. Tako mu jedan muškarac dobacuje a drugi snima telefonom.

Odmah nakon toga obavljaju telefonski razgovor sa svojim nalogodavcem za koga se pretpostavlja da je Petar Lazović, sin Zorana Lazovića, a snimak je potom objavljen na portalu Standard koji slovi za neformalno glasilo ANB i Zorana Lazovića.

Isti taj portal je prošlog ljeta objavio fotografiju Andrije Mandića u jednom beogradskom restoranu koju im je poslao upravo Petar Lazović.

Nastavkom operativnih aktivnosti, kako saznajemo, utvrđena je vizuelna identifikacija ovih NN lica, što je dovelo do zaključka da se radi o osobama bliskim ANB-u i kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

Nažalost, nedavno smijenjeni rukovodeći kadar u policiji Srbije odbio je da sprovede dalje operativne aktivnosti na utvrđivanju identiteta ovih lica. Razlozi su više nego očigledni i sadržani su u tesnim vezama sad već bivših policijskih struktura u Srbiji sa Zoranom Lazovićem, kavačkim klanom i kriminalnom grupom Velje Nevolje.

Zašto su sad već smijenjeni policijski funkcioneri opstruirali utvrđivanje identiteta ovih lica pokazace istraga čiji kraci se očigledno nalaze u Crnoj Gori, zaključuje Kurir.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button