BLOKADE ŠIROM CRNE GORE: U Budvi kilometarske kolone (VIDEO)

Saobraćajnice širom Crne Gore danas su blokirali, kako sebe nazivaju, članovi patriotsko komitske organizacije, a prema informacijama VOP-a ovi protesni skupovi nijesu prijavljeni policiji u skladu sa zakonom.

Saobraćajnice su blokirane od Herceg Novog, preko Tivta, Kotora, Budve, Cetinja, Podgorice…

Do objavljivanja ovog teksta VOP nije uspio dobiti zvanične informacije da li su skupovi prijavljeni, kao ni do koliko će sati trajati blokade saobraćajnica.

Reporter VOP-a jutros je krenuo iz Herceg Novog i prvo naišao na blokadu kružnog toka u ovaj grad. Blokada je trajala više od sat vremena, nakon čega su se protestanti razišli. 

PATRIOTE BLOKIRALE ULAZ U HEREG NOVI: Zaustavili saobraćaj bez najave (VIDEO)

Policija je ispred Kotora i Tivta i Budve preusmjeravala vozače ukoliko je to bilo moguće alternativnim putevima i obaviještavala ih da su ulazi odnosno izlazi iz gradova blokirani. Na ulazu i izlazu iz Budve trenutno su kilometarske kolone, a vozači negoduju. Na kružnom toku parkirano je desetak automobila, a tamo se nalazi nekoliko desetina građana koji protestuju jer im je, kako kažu “oduzeta država”. oni su preko tv VOP-a- kazali da se neće pomjeriti do večeras do 22 sata. 

Na pitanje da li su ispostavili neke zahtjeve nijesu odgovorili. Na ulazu u Budvu, kao iz pravca Kotora, kao i sa druge strane iz pravca Petrovca su kilometarske kolone automobila.

Pogledajte kako je u Budvi:

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button