BOŠKOVIĆ DF-u: Kad galamite, tada vas je najviše strah, ovog puta – od izbora - Volim Podgoricu

BOŠKOVIĆ DF-u: Kad galamite, tada vas je najviše strah, ovog puta – od izbora

Ne brinite, ruski plaćenici, za razliku od vas ja vama ne prijetim. Jer, teško je prijetiti onima koje javnost pamti po bježaniji na koljenice u “Kristal” – takvi na kraju, prijetilo im se ili ne, uvijek sami uteknu, poručio je poslanik i član Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Bošković u reagujući na navode DF-a.

“A kada galamite – kao sada – tada vas je najviše strah. Ovog puta – od izbora. A ja vam poručujem – doći će brže nego što mislite”, saopštio je Bošković.

Prema njegovim riječima, lijepo je što DF već sada najavljuje uticaj na pravosuđe tako što će pohapsiti političke neistomišljenike – no, kako kaže, “mi drugo nijesmo ni očekivali”.

“Neke frustracije su trajno neizlječive. Ali nećete vi nikoga hapsiti – nego je bolje pripazite se šta se vama sprema. Naročito znajući da se već uveliko govori o nekim izvještajima koji upućuju na to da ste dobijali novac 2016. i 2018. godine. Sve smo to mi znali i na vrijeme upozoravali, a najzad na to sada ukazuju i najrelevantnije organizacije na svijetu”, dodao je Bošković.

Kao svjedok vremena, navodi poslanik DPS, “potvrđujem da su predstavnici države u doba obnove nezavisnosti sarađivala sa ruskim zvaničnicima”.

“Kao i sa zvaničnicima stotina drugih zemalja. Samo postoji jedna razlika u odnosu na slučaj Demokratskog fronta – Rusija tada nije sprovodila zločinačke ratove, niti je Crnoj Gori željela da određuje kuda će ići, niti smo od nje dobijali novac za izdaju i rušenje sopstvene države. Za te je stvari Moskvi bio i ostao namijenjen isključivo Demokratski front sa njegovim satelitima”, zaključio je Bošković.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com